Jenni Davidssons blogg

Vardags funderingar, tips, dagbok, tankar.

Till alla mina vänner!

Publicerad 2015-07-22 18:19:08 i

Jag är så oerhört lyckligt lottad när det kommer till vänskap! 
Jag har världens finaste vänner, utan tvekan! 
Dom ställer upp när som, kan dom inte komma så kan dom ta ett telefonsamtal. Jag har vänner som ringer å hör hur man mår. Jag har vänner som jag kan skratta med, vänner som vill hitta på roliga saker, vänner jag kan vara mig själv med å vänner som jag kan sitta med mobilen med å ändå har vi kul för att vi är nära varandra!  
Och inte bara det att dom lyssnar, vi skrattar och dom ger råd. 
För några månader sedan bet mig katt mig i ryggen när hon blev rädd(ett rent försvar från hennes håll). Jag blödde som fan och hon rev mig även på benet. Som tur var var jag hos min mamma så vi for iväg till vårdcentralen där jag fick en stelkrapsspruta och dom skrev ut penicillin till mig.  Allt blev bra men jag var fortfarande skärrad av händelsen och vågade inte köra min bil hem. Så jag ringde min fina Kajsa och hennes påg philipp. Som kom på stuts å hämta mig, min katt samt körde min bil hem. Senare på kvällen insåg jag att jag måste hämta ut penicillinet så jag ringde en annan vän eftersom jag fortfarande inte ansåg att jag var kapabel till att köra bil. Vevve svarade i andra änden och kom på stuts och hämta mig så jag fick komma till apoteket.  Det är fina vänner det <3

Idag, skar jag mig på en kantarell burk, jag tänkte att det var väl inte så farlig. Men när jag fick syn på fingret greps jag av panik, dock eftersom jag var ensam hemma insåg jag att jag har inte tid att få panik, för det slutar inte forsa ut blod. Så jag håller på fingret och drar av papper med tänderna, letar förgäves efter plåster och lyckas få på det. Sen ringer jag min faster, som alltid när jag är rädd för något som hänt med min kropp. Hon sa åt mig att ta det lugnt å ringa någon som kan komma och kolla på det. Jag ringde Vevve, hon var hos mig snabbare än en ambulans skulle varit här(vet vem jag ska ringa om jag får en hjärtattack). Hon tveka inte en sekund och kom hit och kollade på såret och satte nytt plåster.

Jag blir tårögd nästan när jag med ett stolt hjärta kan berätta vilka vänner jag har. Det spelar ingen roll hur livet blir. För jag har det absolut bÄsta vännerna man kan ha, inte bara dom utan jätte många. Jag har typ 10 stycken(minst) fantastiska vänner. 
Ni betyder allt och jag kommer aldrig tveka på vart jag har er! <3 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela