Jenni Davidssons blogg

Vardags funderingar, tips, dagbok, tankar.

Förändringar

Publicerad 2017-08-24 14:58:24 i Allmänt,

Livet bjuder på ständiga förändringar, förändringar som påverkar en mycket och lite. 

Förutom de jobbiga förändringarna som påverkar en, så som dödsfall, skador, ekonomi. Så finns det de förändringar som man måste glädjas åt, för att det är positivt för någon annan. Men påfrestande för en själv. Vänner som flyttar ifrån syftar jag på I detta fallet. 
Jag avundas deras mod i att bara lämna, jag glädjs åt att det glädjer dem, men det påverkar vår relation. Och jag vill vara så stöttande, för det är klart att de tycka det är jobbigt att lämna också. Men de kommer uppleva äventyr, medans jag trampar rundor I samma gamla vanlig vardag. 

Jag hatar att jag är så feg och inte vill dra själv. Jag hatar att jag inte bara också kan skita i alla andra som jag bryr mig om och bara dra. Jag hatar att jag tänker på konsekvenserna utav mitt handlande. Jag hatar att jag är så rädd för att lämna, för att om jag kommer tillbaka så kan jag komma tillbaka till en helt annan verklighet. 

Och det är egentligen ingen dröm att lämna, det är bara så omöjligt att nå mina drömmar. Så det känns som att jag måste dra, för att följa strömmen. För att vara lite häftig. För att inte ångra det när jag blir gammal. 


Jag vill inte grubbla så jävla mycket, jag vill bara vara glad och glädjas åt allt. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela