Jenni Davidssons blogg

Vardags funderingar, tips, dagbok, tankar.

Honolulu

Publicerad 2018-01-23 21:23:59 i Allmänt,

Flyget hit gick inte direkt smärtfritt... Fällde en hel del tårar, näst intill vätskebrist haha.

Men väl här känns det bra, kvällarna är ganska tråkiga eftersom maten serveras hos oss klockan sju och det tar en timme att komma hem från skolan. Så vill man gärna inte åka tillbaka in till stan efteråt. 

Jag bor som i ett kollektiv, inte direkt en värdfamilj som jag trodde skulle vara som en familj. Det har väl sina för och nackdelar, men vi får köpa eget toalettpapper, och det finns bara mjöl, flingor och mackor till frukost. Inget pålägg mer än smör. Så idag handlade jag en klase bananer och två yoghurt brukar(ca en liter var) för ca $10 - ungefär 80 kr. Får hoppas på att jag får behålla det maten för mig själv då också. 

Min rumskamrat är jätte go, hennes engelska är inte den bästa, men det är ju därför hon är här, vi gestikulerar oss fram om vi inte förstår varandra haha. Men hon vill byta familj (jag också egentligen, för om inte hon är kvar känns det som att jag inte har mycket som håller mig kvar). 

Min lärare är jätte go, klassen som jag har hamnat i är också jätte bra. De babblar lite för mycket under lektionen när han pratar men men. Vissa människor växer bara inte upp. 

Men här är hur vackert som helst än så länge, så jag antar att resten av ön är ännu mer magisk. 

Over and out xoxo 










Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela