Jenni Davidssons blogg

Vardags funderingar, tips, dagbok, tankar.

Ensidig konversation

Publicerad 2016-07-21 02:18:37 i

Diskuterade med farfar precis om mitt liv. 
Förklarade för honom att jag vill ha vägledning som inte leder mig i cirklar. 
Att jag inte vill jobba på Biltema resten av mitt liv även om jag tycker om att klaga till mina  vänner om mina kunder om t.ex. Grisbonden som luktar äckligt. Men egentligen är jag avundsjuk på honom för han vet vad han gör, han tycker säkert om det också. Går gärna rundor och luktar äckligt om det betyder att jag vet vad jag gör och vill göra resten av livet. Iofs hade det nog blivit ensamt, för ingen hade vågat sig närma mig. 
Jag trivs helt ok i butik, men det är inte bra betalt och jag vill vara ledig en del för att kunna resa. Jag berättade för honom att jag kanske vill ha ett jobb som involverar att resa en del. 
Jag sa att jag vill göra min familj stolt och betala tillbaka allt dom gett mig. 
Jag vill leva loppan på turné ett år kanske. Sen gå tillbaka till mitt Svensson liv och fira jul och födelsedagar som alla andra dödliga. Se mina barn växa upp och höra dom först hurra av glädje för att åka till mormor eller morfar. För att tio år senare gnälla för att dom hellre vill vara med flickvän/pojkvän, lana eller dra ut och supa. 

Jag berättade för honom att jag tror att den sista gången jag träffade honom låg han i sin säng och slängde in klyftigt kommentarer på det vi sa i köket. Jag sa att jag älskade honom men tänkte på att om det var sista gången jag träffade honom så skulle jag har lagt mig bredvid hans tunna kropp och kramat honom för att aldrig släppa taget. 
Berättade även att jag vet inte om det var sista gången och det retar mig att jag vet inte om han gick bort en dag, en vecka eller en månad senare efter det. 

Jag berättade för honom att det är skönt att leva i en numera pokémon värld. En värld där dagens största bekymmer är om man levlade upp en level, fångade den där pokémonen eller ej. 

Ska sova och komma på fler yrken jag inte vill jobba med. Tillslut har jag kanske tagit bort alla utom ett å då vet jag...  Ha ha. 

Sov gott! 
Sov gott farfar ❤

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela