Jenni Davidssons blogg

Vardags funderingar, tips, dagbok, tankar.

Några av mina närmsta vänner... Det står inte i ordning!!

Publicerad 2016-03-30 02:58:00 i

Först och främst vill jag bara säga att jag har fler vänner som står mig oerhört nära som jag älskar och jag värderar vänskapen med er oerhört högt också <3


Louise 
(bästa bilden på oss XD... Där fanns inga i mobilen typ) 
Systern jag aldrig fick kom så småningom. Hon har känt mig längre än vad jag känt henne nästan. Är verkligen som en syster, med sina systerliga råd och sättet hon kan glädjas åt någon annans glädje. Hon är verkligen finast i hela världen. Hon har gjort så himla mycket för mig och berör mig gång på gång, senast i fredags på min 23 årsdag. Inte nog med att denna söta lilla fattiglapp köpt fantastiska gåvor, hon pimpade även bordet vi åt vid på båten och gjorde vår vistelse ännu mer magisk än vad den redan var. 



Kajsa
Min fina vän, som jag känt sedan sjuan och blev bästa vän med i nian/ettan. Så oerhört mycket kärlek att ge, hon kan ta mig med en klackspark för stackaren har verkligen sett ALLA mina sidor och ändå stått vid mig i vått och torrt. Jag älskar henne så obeskrivligt mycket! Hon ställer upp ALLTID, oavsett om hon kanske har annat så lägger hon det åt sidan. Det går inte att räkna antalet gånger hon ställt upp för mig. 


Philipp 
(Philipp, Kajsa och jag, där fanns ingen annan bild) 
Hör lite ihop med Kajsa, jag är evigt tacksam över att Kajsa har honom vid sin sida, bättre påg kan man inte hitta. Han precis som henne har ställt upp oerhört mycket, kört mig, tröstat mig, kommit på studs alla gånger, alltid till undsättning. När jag inte kunde köra hem från mamma, när jag kände mig ensam när exet var bortrest, när exet försvann på en fest, när det tog slut med exet, i fredags. Alltså jag hoppas att jag får ha honom som vän resten av mitt liv för det är en stor ära att kalla honom min vän. 


Evelina
(jag, Jamie Campbell Bower och Evelina) 
Min bästa vän sedan 11 år tillbaka, hon är min ledstjärna i mörkret. Bokstavligt talat för att hon är så blek... Skämt å sido, hon må vara långt bort och vi ses inte så ofta, men hon är alltid ett samtal bort bara! Hon har orkat med mig och mitt efterblivna liv (som hon för övrigt har mer koll på än vad jag har) så länge nu, att jag tror och hoppas att det kommer vara för evigt! 



Cassandra 
Tjejen som får en att skratta... Oftast åt henne dock. Jag kan diskutera ALLT med denna stjärna och det är så fantastiskt kul att höra på alla hennes äventyr. Hon lyssnar precis som alla mina andra vänner på vad jag har att säga och kommer med fantastiska och ärliga råd. Hon inte bara nickar och "mm"ar, hon ställer följdfrågor och visar att hon är med på vad man säger. Hon förtjänar all kärlek i världen och jag hoppas att hon hittar en kille som älskar henne för precis de anledningarna jag gör. Det är de små sakerna hon gör och står för, som gör henne helt fantastisk.  


Joanna
Min nyaste vän som jag känner att jag även vill kalla en av dom bästa. Hon sprider glädje runt omkring sig som ingen annan. Hennes skratt kan få vem som helt att skratta med bara för att det är så fantastiskt härligt. Hon har nog inte fått se alla mina dåliga sidor än, men de hon har sett hoppas jag att hon tagit med en klackspark för satan vad jag älskar denna underbara brud. Hon är så himla mogen för sin ålder och det är så underbart att man kan se upp till någon som är fyra år yngre än en själv. 


Jack
Min bästa vän, min fina skatt som varit borta så oerhört länge. Hon finns också precis alltid där, telefon, IRL, sms, vad som. Hon ger så himla mycket kärlek och känner mig från topp till tå! Hon sprider glädje,  skjuter bort mina problem och hon ger så oerhört mycket kärlek. 
Det är ett stort privilegie att ha henne som vän! Jag hoppas att jag får vara hennes vän i all evighet! 
... Hon kommer få ett eget inlägg snart också efter dagens händelser. 


Tim 
Pågen som alltid får mig att skratta och le. Att ta saker och ting förbi gränsen och lite till är han expert på, något jag ibland kan tycka är lite "men suck" men i hans fall bara är kul. Ska man ha underbara kramar är det honom man ska gå till. Behöver man tröst, finns han där, behöver man backup, då jävlar är han där fortare än kvickt. En kille som försvarar en mer får man leta efter. Han är alltid väldigt passiv till andra killar i min närhet(för att ingen ska vara elak mot mig). När man är vän med denna påg, ger han allt och lite till. 


Vevve
Kärleken började med ett gemensamt intresse... One direction. Vi har haft sena nätter, en jävla massa sleepovers och oerhört mycket skratt. Hon lyssnar alltid på vad man har att säga, skrattar oftast åt det och mig för att jag gör många gånger små problem lite större. Vi ses inte ofta men jag vet precis vart hon finns. Jag önskar henne all lycka i livet, för det förtjänar hon. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela