Jenni Davidssons blogg

Vardags funderingar, tips, dagbok, tankar.

Panduro ❤️

Publicerad 2017-11-20 22:14:55 i Allmänt,

Måste säga att det är en underlig känsla att gå till jobb och vara glad, att inte kolla på klockan konstant och önska att dagen/veckan är över. Jag är så glad och stolt över att jobba på Panduro, jag känner mig tio centimeter längre bara över att vara betrodd med stängning och öppning helt själv. Att sen också klara av det, något som hade skrämt mig för ett år sedan, känns helt fantastiskt nu!
Jag har har under den senaste tiden varit bortskämd med bra kollegor på Cinderella och trodde det skulle vara svårt att toppa dem. Mina kollegor där kommer såklart alltid vara mina små gullungar, men mina nya kollegor är helt underbara de med! Jag vill bara krama om dem för de är så goa, glada och förstående. 
Efter en arbetsdag på Panduro känner jag min stolt, glad och tacksam. Något jag aldrig tidigare har känt på en arbetsplats. 

Det finns extremt mycket att lära sig på Panduro och jag är så tacksam över att mina kollegor står ut med alla mina frågor. Jag lär mig nytt varje gång jag frågar och jag tycker det är så oerhört kul att lära mig nytt! Sen för varje gång en kund frågar om något jag har koll på sprider sig en sprudlande känsla inom mig för "det här kan jag!" 
Jag hoppas verkligen att jag får komma tillbaka dit nästa sommar, allra helst för att stanna, men i alla fall som sommarjobbare. 
Men vi får se, only time will tell! 

Nu ska jag bada! 
Over and out 
Xoxo

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela