Jenni Davidssons blogg

Vardags funderingar, tips, dagbok, tankar.

When dreams come true!

Publicerad 2016-05-26 03:50:14 i

Klockan är tidigt på morgon... Eller sent på natten hur man nu vill uttrycka sig. Föredrar natten. 
Några tappra hjältar är ute och kör på gatorna i centrum av Helsingborg. 
Denna slagna krigare kan inte somna men det kommer väl snart, ändå har jag både jobbat och inte sovit för länge (för att vara mig, tåls att påpekas, det är ju svin länge för en vanlig dödlig). 
Jag har börjar vänja mig vid att jobba igen. Dock inte vart mig vid denna killer lägenheten, med balkong som inte kan mäta sig med annat. Njuter av varje sekund jag kan skryta om att detta är mitt andra hem i sommar! 


Så vad gör man nu då, när ens London dröm gått i uppfyllelse, när allt bara är ett minne blott. Jo man går och drömmer sig tillbaka. Men försöker att blicka framåt också på nästa dröm. Den där drömmen man haft sedan barnsben som är lite för omöjlig för att bli sann. Men fortfarande när jag drömmer om den tänker jag "när det sker" och inte "om det sker". Vet inte om det är bra eller dåligt. Fötterna på jorden kanske, men huvudet bland molnen. 

Anyways! Imorgon(senare idag) blir en bra dag, då ska jag shoppa med min underbara Käjsä och fika med henne. Sen ska jag ha grabbs och Jack över för lite gitarrhäng på balkongen. 
Följt av att min fina Joanna ska spendera natten, man kan ju alltid hoppas på att man vaknar till en lyxkvalitets frukost som några gånger innan, hihi! 

Sov gott,  för det ska jag försöka göra! 
Over and out! 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela