Jenni Davidssons blogg

Vardags funderingar, tips, dagbok, tankar.

Tänkte skicka iväg ett sms, men det hamnade här istället

Publicerad 2017-03-31 17:27:47 i Allmänt,

Hej gumman! Alltså jag är så jävla ledsen just nu, mår fruktansvärt dåligt, har gråtit hysteriskt i telefonen till mamma. Fick svar från A-kassan, kommer inte få någon. Men jag har accepterat detta sedan innan i princip. Så jag ringde AF för att höra hur jag ska gå till väga nu med aktivitetsersättning, och då säger dom att jag inte ens får någon aktivitets ersättning för de månader som jag väntat på svar från A-kassan. Jag förstår inte vad jag har gjort för fel för att förtjäna detta. Fine att jag var inte den bästa anställda på Biltema. Men hur kan jag få detta beskedet, jag måste vara en hemsk människa för min karma suger. Jag vet inte hur jag ska hålla hoppet uppe längre, det är till och med så att jag tänkte att jag borde knarka eller bli alkoholist(inte på fullt allvar kanske) Men jag kan ändå på något sätt förstå hur folk nu vänder sig till det. För vart finns den ljusa sidan när man tror sig ha gjort som rätt för samhället, men systemet bara backstabbar en? 
Har bokat resa till London, kanske dumt med tanke på min obefintliga ekonomi, men det är ändå skönt att jag har det. För det är fan den ända ljusaglimt det finns i denna mörka tunnel. 
Som tur är frågade storasyster om jag ville komma upp på vin idag, så jag ska dränka mig lite i det idag. 
Ska gå till arbetsförmedlingen på måndag med min faster och kolla vad fan som händer. Ville bara berätta det. 


I två månader har jag försökt hålla modet uppe, insett att min överklagande ang a-kassa inte kommer gå igenom. Men har lutat mig lite tillbaka på att jag kommer få en ersättning från den 23 januari tills idag iaf. Men nej, för då får jag ersättning från och med idag och framåt, trots att jag varit inskriven på arbetsförmedlingen hela tiden. 
Jag hatar att man är så liten, knowledge is power, jag älskar kunskap... Men jag är aldrig tillräckligt påläst tydligen. 
Jag är dock glad över de människor jag har som hjälper mig (min faster och min mamma) för om man inte hade dem, då hade de kunnat köra över mig ännu mer. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela